نمایندگی فروش حبوبات درتهران
آنچه در این مقاله می خوانید...
نمایندگی فروش حبوباتانوع حبوباتعدسنخودلپهدال عدسماشنخود سبزلوبیا چیتیلوبیا چشم بلبلیلوبیا سفیدلوبیا قرمزلوبیا سیاه
سیر ترشی چهار ساله از دانه های خوراکی مهم در چرخه غذایی انسان است که در اکثر غذاها استفاده می شود و از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است .نمایندگی فروش حبوبات pickleo ارائه دهنده اکثر این مواد غذایی پر مصرف با کیفیتی ممتاز و ارزان ترین قیمت می باشد.
نمایندگی فروش حبوبات
نمایندگی فروش حبوبات pickleo مفتخر است ارائه دهنده مرغوب ترین انواع حبوبات در انواع بسته بندی ها با بهترین قیمت برای مشتریان گرامی در سراسر ایران باشد.
انوع حبوبات
ترشی انار ملس شامل انواع متفاوت با ارزش غذایی و مصرف مختلف میباشد.
انواع حبوبات شامل :
- عدس
- نخود
- لپه
- دال عدس
- ماش
- نخود سبز
- لوبیا چیتی
- لوبیا چشم بلبلی
- لوبیا سفید
- لوبیا قرمز
- لوبیا سیاه
عدس
عدس بعنوان یکی از پر طرفدار ترین خانواده حبوبات که شامل مقدار قابل توجهی پروتئین گیاهی می باشد.
که بر اساس رنگ شامل 4 نوع :
- عدس قهوه ای
- عدس قرمز
- عدس سبز
- عدس ویژه
می باشد .
از مهم ترین خاصیت درمانی عدس در درمان یبوست می توان نام برد .
این محصول شامل مقدار زیادی آهن نیز می باشد که برای جذب بیشتر بدن بهتر است از لیمو ترش نیز همراه آن مصرف کرد.در طب سنتی عدس را جایگزین خوبی برا گوشت نام می برند .
عدس را همچنین برطرفکننده تشنگی، تقویتکننده معده و حافظه دانسته و جوشانده آن را ضدعفونیکننده برشمردهاند .
نخود
نخود از جمله حبوباتی است که به صورت های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد و از حبوبات با ارزش غذایی بالا مورد توجه و تاکید طب سنتی نیز قرار گرفته است .
متاسفانه نخودی که به بمب انرژی در حبوبات معروف است امروزه مصرف این محصول با توجه به ارزش غذایی بالایی که دارد چندان مورد توجه قرار نگرفته است.
این ماده پر خاصیت با توجه به این که فیبر بالایی دارد میتواند باعث کاهش کلسترول بد و چربیهای مضر بدن شود.
نخود تقویتکننده قلب و در رفع یبوستهای حاد و مزمن نیز موثر است.
[toggle title=”از جمله خواص نخود در طب سنتی” state=”close”]مقوی ریه؛ ملین؛ خون ساز؛ مغذی؛ چاق کننده؛ اشتها آور؛[/toggle]
لپه
لپه به دلیل پخت سریع یکی از حبوبات پرمصرف است،لپه شامل مواد مغذی بسیاری می باشد .
لپه در هر 100 گرم خام نپخته شامل ارزش غذایی زیر می باشد:
چربی کل ۱٫۲ g | |
چربی اشباع ۰٫۲ g | |
چربی چنداشباعنشده ۰٫۵ g | |
چربی تکاشباعنشده ۰٫۲ g | |
کلسترول ۰ mg | |
سدیم ۱۵ mg | |
پتاسیم ۹۸۱ mg | |
کربوهیدرات کل ۶۰ g | |
فیبر غذایی ۲۶ g | |
قند ۸ g | |
پروتئین ۲۵ g |
ویتامین آ | ۱۴۹ IU | ویتامین ث | ۱٫۸ mg |
کلسیم | ۵۵ mg | آهن | ۴٫۴ mg |
ویتامین دی | ۰ IU | ویتامین ب۶ | ۰٫۲ mg |
ویتامین ب۱۲ | ۰ µg | منیزیم | ۱۱۵ mg |
[toggle title=”از جمله خواص لپه :” state=”open”]پیشگیری از یبوست؛ کاهش کلسترول خون؛ تنظیم قند خون؛ کاهش بیماری های قلبی[/toggle]
دال عدس
دال عدس (عدس سرخ) یکی از حبوبات خوش مزه و پرخاصیتی است که بیشتر اهالی جنوب ایران با آن آشنا هستند و از آن بیشتر در مواد غذایی خود استفاده می کنند.
ارزش غذایی دال عدس در هر 100 گرم | |
ویتامین A | 1 |
---|---|
کلسیم | 4 |
ویتامین B6 | 20 |
منیزیم | 18 |
ویتامین C | 2 |
آهن | 42 |
ویتامین B12 | 0 |
قند | |
فیبر | 11 |
پتاسیم | 578 |
سدیم | 7 |
کلسترول | 0 |
کالری | 345 |
پروتئین | 25 |
کربوهیدرات | 59 |
چربی های اشباع شده | 0.4 |
چربی های اشباع نشده | 1.1 |
ماش
ماش از دیگر اعضای گروه حبوبات است که کمتر در رژیم غذایی روزانه ما قرار دارد ، در صورتی که با توجه به ویژگیهای منحصر به فردش باید بیشتر در سبد غذایی ما باشد.
مقدار در هر
|
(انرژی (کیلوکالری 347 |
چربی کل ۱٫۲ g | |
چربی اشباع ۰٫۳ g | |
چربی چنداشباعنشده ۰٫۴ g | |
چربی تکاشباعنشده ۰٫۲ g | |
کلسترول ۰ mg | |
سدیم ۱۵ mg | |
پتاسیم ۱٬۲۴۶ mg | |
کربوهیدرات کل ۶۳ g | |
فیبر غذایی ۱۶ g | |
قند ۷ g | |
پروتئین ۲۴ g |
ویتامین آ | ۱۱۴ IU | ویتامین ث | ۴٫۸ mg |
کلسیم | ۱۳۲ mg | آهن | ۶٫۷ mg |
ویتامین دی | ۰ IU | ویتامین ب۶ | ۰٫۴ mg |
ویتامین ب۱۲ | ۰ µg | منیزیم | ۱۸۹ mg |
نخود سبز
نخودفرنگی یکی از سبزیهای کمکالری و پرخاصیت است که برداشت آن در فصل بهار و تابستان است که هر ۱۰۰ گرم آن، حدود ۸۱ کیلوکالری انرژی دارد.
ارزش غذایی لوبیا سبز در هر 100 گرم:
ارزش غذایی نخود فرنگی | |
---|---|
مقدار: ۱۰۰ گرم | |
در هر وعده | % ارزش روزانه* |
کالری ۳۶۴ | |
چربی کل ۶ g | ۹% |
چربی اشباع شده ۰٫۶ g | ۳% |
چربی غیر اشباع ۲٫۷ g | |
چربی غیر اشباع سالم g 1.4 | |
کلسترول ۰ mg | ۰% |
سدیم ۲۴ mg | ۱% |
پتاسیم ۸۷۵ mg | ۲۵% |
کربوهیدرات ۶۱ g | ۲۰% |
فیبر رژیمی ۱۷ g | ۶۸% |
شکر ۱۱ g | |
پروتئین ۱۹ g | ۳۸% |
Vitamin C 6% | Vitamin A 1% |
Iron 34% | Calcium 10% |
Vitamin B-6 25% | Vitamin D 0% |
Magnesium 28% | Vitamin B-12 0 |
[toggle title=”از جمله خواص لوبیا سبز” state=”close”]درمان ناتوانی های جنسی ؛ تب بر و کاهنده دمای بدن؛ تقویت معده؛ درمان اسهال خونی مزمن؛ درمان کولیک و وبا؛ [/toggle]
لوبیا چیتی
لوبیا چیتی از محبوبترین حبوبات است که فاقد کلسترول بوده و قند در آن در مقایسه با انواع لوبیاهای دیگر خیلی کمتر است.
لوبیا چیتی به دلیل داشتن پروتئین زیاد منبع غذای مناسبی برای تامین پروتئین روزانه و پیشگیری از ابتلا به اختلالات کلیوی و پوکی استخوان به شمار میرود .
ارزش غذایی لوبیا چیتی در هر 100 گرم:
مقدار در هر
|
(انرژی (کیلوکالری 347 |
چربی کل ۱٫۲ g | |
چربی اشباع ۰٫۲ g | |
چربی چنداشباعنشده ۰٫۴ g | |
چربی تکاشباعنشده ۰٫۲ g | |
کلسترول ۰ mg | |
سدیم ۱۲ mg | |
پتاسیم ۱٬۳۹۳ mg | |
کربوهیدرات کل ۶۳ g | |
فیبر غذایی ۱۶ g | |
قند ۲٫۱ g | |
پروتئین ۲۱ g |
ویتامین آ | ۰ IU | ویتامین ث | ۶٫۳ mg |
کلسیم | ۱۱۳ mg | آهن | ۵٫۱ mg |
ویتامین دی | ۰ IU | ویتامین ب۶ | ۰٫۵ mg |
ویتامین ب۱۲ | ۰ µg | منیزیم | ۱۷۶ mg |
[toggle title=”برخی خواص لوبیا چیتی ” state=”close”]کاهش کلسترول؛ کاهش فشار خون؛ کاهش سکته قلبی ؛ [/toggle]
لوبیا چشم بلبلی
لوبیا چشم بلبلی از جمله حبوبای است که در مقایسه با سایر لوبیاها نفخ کمتری دارد ولی از نظر ارزش غذایی مشابه آنهاست و تفاوت چندانی با آنها ندارد .
این لوبیا هم منبع غنی از پروتئین و هم سرشار از مقدار قابل توجهی ویتامینهای گروه B است.
ارزش غذایی لوبیا چشم بلبلی در هر 100 گرم:
مقدار در هر
|
(انرژی (کیلوکالری 115 |
چربی کل ۰٫۵ g | |
چربی اشباع ۰٫۱ g | |
چربی چنداشباعنشده ۰٫۲ g | |
چربی تکاشباعنشده ۰ g | |
کلسترول ۰ mg | |
سدیم ۴ mg | |
پتاسیم ۲۷۸ mg | |
کربوهیدرات کل ۲۱ g | |
فیبر غذایی ۷ g | |
قند ۳٫۳ g | |
پروتئین ۸ g |
ویتامین آ | ۱۵ IU | ویتامین ث | ۰٫۴ mg |
کلسیم | ۲۴ mg | آهن | ۲٫۵ mg |
ویتامین دی | ۰ IU | ویتامین ب۶ | ۰٫۱ mg |
ویتامین ب۱۲ | ۰ µg | منیزیم | ۵۳ mg |
[toggle title=”برخی خواص لوبیا چشم بلبلی” state=”close”]کنترل کلسترول خون ؛ تنظیم سطح قند خون,؛ درمان درد های قلبی عروقی؛ درمان مشکلات معده و پانکراس؛ درمان بیماری های قلبی عروقی و….[/toggle]
لوبیا سفید
لوبیا سفید از جمله حبوبات پرطرفدار در ایران نیز به شمار می رود که از خواص بی نظیری برخوردار می باشد.
از جمله خواص مهم و دارویی لوبیا سفید می توان به تقویت دستگاه گوارش اشاره کرد.
ارزش غذایی لوبیا سفید در هر 100 گرم:
مقدار در هر
|
(انرژی (کیلوکالری 66 |
چربی کل ۰٫۷ g | |
چربی اشباع ۰٫۱ g | |
چربی چنداشباعنشده ۰٫۴ g | |
چربی تکاشباعنشده ۰٫۱ g | |
کلسترول ۰ mg | |
سدیم ۱۳ mg | |
پتاسیم ۳۰۷ mg | |
کربوهیدرات کل ۱۳ g | |
پروتئین ۶ g |
ویتامین آ | ۴ IU | ویتامین ث | ۱۸٫۸ mg |
کلسیم | ۱۵ mg | آهن | ۱٫۹ mg |
ویتامین دی | ۰ IU | ویتامین ب۶ | ۰٫۲ mg |
ویتامین ب۱۲ | ۰ µg | منیزیم | ۱۰۱ mg |
[toggle title=”برخی خواص لوبیا سفید ” state=”close”]تنظیم قند خون؛ تنظیم فشار خون؛ جلوگیری از سرطان؛ جلوگیری از پیری زودرس؛ پیشگیری از آلزایمر؛ تقویت کبد؛ درمان کم خونی؛ [/toggle]
لوبیا قرمز
از لوبیا قرمز، با نام های لوبیای فلفلی یا کلیوی نیز یاد می شود.
این لوبیا بومی شمال هند می باشد و طبعی گرم و تر دارد.
لوبیا قرمز از کامل ترین مواد غذایی به شمار می آید و می توان این محصول را برای حفظ و افزایش هر چه بیشتر سلامتی بدن در رژیم غذایی خود قرار داد.
ارزش غذایی لوبیا قرمز در هر 100 گرم:
مقدار در هر
|
(انرژی (کیلوکالری 332 |
چربی کل ۰٫۸ g | |
چربی اشباع ۰٫۱ g | |
چربی چنداشباعنشده ۰٫۵ g | |
چربی تکاشباعنشده ۰٫۱ g | |
کلسترول ۰ mg | |
سدیم ۲۴ mg | |
پتاسیم ۱٬۴۰۶ mg | |
کربوهیدرات کل ۶۰ g | |
فیبر غذایی ۲۵ g | |
قند ۲٫۲ g | |
پروتئین ۲۴ g |
ویتامین آ | ۰ IU | ویتامین ث | ۴٫۵ mg |
کلسیم | ۱۴۳ mg | آهن | ۸٫۲ mg |
ویتامین دی | ۰ IU | ویتامین ب۶ | ۰٫۴ mg |
ویتامین ب۱۲ | ۰ µg | منیزیم | ۱۴۰ mg |
[toggle title=”برخی خواص لوبیا قرمز” state=”close”]تقویت و رفع مشکلات دستگاه گوارش؛ تقویت و رفع ناراحتی های قلبی و عروقی؛ کمک به لاغری و کاهش وزن؛ کنترل قندخون و دیابت؛ جلوگیری از انواع سرطان [/toggle]
لوبیا سیاه
مقدار در هر
|
(انرژی (کیلوکالری 338 |
چربی کل ۰٫۹ g | |
چربی اشباع ۰٫۲ g | |
چربی چنداشباعنشده ۰٫۴ g | |
چربی تکاشباعنشده ۰٫۱ g | |
کلسترول ۰ mg | |
سدیم ۹ mg | |
پتاسیم ۱٬۵۰۰ mg | |
کربوهیدرات کل ۶۳ g | |
فیبر غذایی ۱۶ g | |
قند ۲٫۱ g | |
پروتئین ۲۱ g |
ویتامین آ | ۱۷ IU | ویتامین ث | ۰ mg |
کلسیم | ۱۶۰ mg | آهن | ۸٫۷ mg |
ویتامین دی | ۰ IU | ویتامین ب۶ | ۰٫۳ mg |
ویتامین ب۱۲ | ۰ µg | منیزیم | ۱۶۰ mg |
[toggle title=”برخی خواص لوبیا سیاه” state=”close”]استخوانهای سالم؛ کاهش فشار خون؛ کنترل دیابت؛ کاهش خطر بیماریهای قلبی؛ پیشگیری از سرطان؛ مفید برای سیستم گوارشی؛ مفید برای کاهش وزن و….[/toggle]